Here are some customer comments. Would you also here on the page? you can.
Send us your story with a few pictures. (email; nettuno.sfs@gmail.com )
Patrick en Sandra Lancee
Noorwegen

We hebben nu vier dagen op verschillende markten gestaan met heel veel succes. De Noren zijn er helemaal wild van we hebben al verschillende aanbiedingen van restaurants gehad die het koekje graag bij ons willen bestellen en mensen die ons graag willen inhuren.
We verkopen op markten hoofdzakelijk grote stroopwafels die we daar dan ook maken, en vanuit huis nemen we de verpakte stroopwafels mee ca 100 stuks.
De grote stroopwafels bak ik aan een stuk door van 9 uur tot 17 uur, ik krijg ze niet voor gebakken.
De chocolade dip  is ook een groot succes en de koffie verkoop ook.
We zij nu bezig om een wafel cafe op te starten met een bed en breakfast de bedoeling is goede koffie met lekkere wafels te serveren, gecombineerd met van bv. wafels met ijs chocolade dip enz.
We komen zeker weer terug bij jou om ons assortiment uit te breiden.


Australia

Norway
East Coast Dutch Waffles are are taste sensation and decadent treat.
We are based on the mid-north coast of NSW, but we will deliver our product anywhere.
East Coast Dutch Waffles are a great gift idea, or simply pamper your tastebuds.
Why not warm one over your next cuppa.
Ask for an East Coast Dutch Waffles at your coffee shop, restaurant, or any other good food source.
Beatrice en Willy

We willen misschien proberen om in de toekomst voor de markten een soort franchise to verkopen. En dan hebben we machines nodig. we zullen zeker aan je denken als het zo ver is.
Onze wafels zijn nu bij verschillende koffie zaken en in een paar clubs, zelfs een Hollandse zaak , bij de naam van de Clogbarn. Hier in Coffs Harbour. (dat  is waar de foto is gemaakt) al de Nederlanders  en toeristen  komen daar  leuk he !!

Voor de rest de Australiers vinden de wafels heerlijk omdat ze hier niets gewend zijn, wat betreft lekker koekjes of gebak.
En we hebben geluk dat we de enige zijn die ze hier vers verkopen en op de markten bakken.
ik weet dat er iemand in Canberra ze maakt maar dat is zo ver als ik weet de enige.
Dus in Australie zijn wij  ( East Coast Dutch Waffles) de enige producers. Het koffie zaak bedrijf  Gloria jeans met shopsdoor heel Australia verkopen ze apart verpakt als coffee toppers. Geimporteerd vanuit Nederland maar ik vindt ze niet lekker . Oud.............. Onze zijn tien keer beter.
Zo dat was het dan weer je bent  zo'n beetje op de hoogte. Nogmaals bedankt voor de goede service.

groetjes Beatrice en Willy
home page
Whack a Waffle has developed an innovative new fast food concept -- the Waffle on-a-stick, also known as the "Waffle Lolly". ‚ÄčOur home made waffle recipe is different from your ordinary waffle as the texture has to be just perfect to work in a "lolly" format.  Click here to go to the home page or watch the video
South Africa